Fenerbahçe'de yeniden Sow sesleri

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'de yeniden Sow sesleri

SPOR Haberleri  / Sabah

Golcü oyuncunun kiralama işlemini tamamlayan Kanarya, Lens için de büyük yol katetti. Dün Twente’ye veda eden Hakim Ziyech için ise Ajax da devrede

Fenerbahçe, teknik direktör Dick Advocaat'ın istediği transferlerde mutlu sona yaklaştı ve yeni oyuncularını beklemeye başladı. Hollandalı teknik adamın istedeği orta ve kanatlara takviyede Jeremain Lens ile orta saha için Hakim Ziyech ile el sıkışan sarı lacivertliler, asıl bombayı eski oyuncusu Moussa Sow ile patlatmaya hazırlanıyor. Aziz Yıldırım'ın da "Sow takımında mutsuz ve bize gelmek istiyor. Kendisine 'Sadece senin ücretini öderiz. Gerisini sen kulübünle hallet' dedik" açıklamasının ardından Senegalli oyuncu kulübü Al Ahli'yi ikna etti. Şimdi gözler 3 futbolcu için atılacak resmi adımlara çevrildi.

AL AHLİ KULÜBÜ AYRILIĞA SICAK BAKIYOR
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Moussa Sow, kulübü Al Ahli ile köprüleri atmış durumda. Fenerbahçe'ye dönmek isteyen Senegalli yıldıza sarı lacivertliler kiralık teklifini sundu. Al Ahli yönetimi, oyuncunun kulüpte mutsuz olmasından dolayı artık ayrılığa sıcak bakıyor. Şartlar böyle olunca iki tarafın el sıkışması an meselesi. Fenerbahçeliler artık bu transfere bitti gözüyle bakıyor.

LENS DÜZENLİ FORMA GİYMEK İSTİYOR
Dick Advocaat'ın çok istediği eski öğrencisinin transferi ile ilgili olumsuz bir gelişme yok. Kulübü Sunderland, oyuncusunu kiralamaya son derece sıcak bakıyor. Lens, hem Advocaat'la çalışacağı hem de düzenli forma giyebileceği bir takımda oynayacağı için Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Lens'in bu hafta içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

ZİYECH İÇİN AJAX İLE YARIŞ BAŞLADI
F.bahçeliler, belki de ilk kez başka bir kulübün transferine bu kadar sevindi! Twente, Ziyech'in pozisyonunda oynayabilen Klich ve Celina'yı kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, Faslı oyuncu ile de her konuda anlaşmaya vardı. Ancak dün akşam Rotterdam'ı 3-1 yendikleri maçta 90'da oyundan çıkan ve mücadele sonrasında Twente'ye veda eden 23 yaşındaki oyuncu için Ajax'ın da güçlü bir şekilde devreye girmesi transferi kızıştırdı.

3 PUANLA TANIŞMA VAKTİ
Sezona, Başakşehir yenilgisi ile merhaba diyen Fenerbahçe, bugün evinde Kayserispor'u ağırlayacak. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Grasshoppers'ı eleyip gruplara kalan ve moral depolayan sarı lacivertliler, Kayserispor'u evinde eli boş gönderip ligde üç puanla tanışmak istiyor. Fenerbahçe Ülker Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçı, hakem Serkan Çınar yönetecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...