Takımın ciğeri Tolga

Takımın ciğeri Tolga

SPOR Haberleri

G.Saray’ın Akhisar ve Karabük maçlarının yıldızlarından Tolga Ciğerci her iki 90 dakikada da takımının en çok koşan, en çok topla buluşan ismi oldu

Süper Lig'de ilk iki haftanın sonunda en fazla dikkat çeken isimlerin başında gelen Tolga Ciğerci, G.Saray'ın 6 puanına önemli katkı yapan isimlerden biri oldu. Tolga, mücadele gücüyle öne çıkarken, pasör kimliği ile takımın pas trafiğini sağlayan Selçuk İnan'ı da geride bırakmayı başardı. Oyunda kaldığı süre içerisinde takımın futbolunun doğrudan içinde olan Ciğerci, Karabükspor maçında 115, Akhisar karşısında da 111 defa topla buluştu. Yeni maestro ligin ilk maçında 97 ( %92,8 isabet), ikinci maçında ise 99 (%85,9) pas yaparken, bu alanda da zirveye kondu. Almanya kariyerinde de maç içinde mesafe kat etmeleri ile dikkat çeken ve geçtiğimiz hafta 12.5 km mesafe kat etmesiyle ligin en iyisi olan Tolga, Akhisar Belediyespor maçında da takımın en iyisi oldu. Oyuncu 11.31 kilometre mesafe kat ederken, takımda iki maçta da Ciğerci'yi geride bırakan bir isim çıkmadı.

İLK KEZ MİLLİ FORMAYI KAPTI
Konya maçında sakatlanan ve yırtık tespit edilen Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un yerine A Milli Takıma Tolga Ciğerci davet edildi. 24 yaşındaki gurbetçi, Rusya maçında ilk kez milli formayı giyme şansını yakaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...