Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe taraftarlar Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı

Düzenleyen:
Fenerbahçe taraftarlar Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadı'nda oynanan ve 3-3'lük eşitlikle tamamlanan Kayserispor maçının ardından Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı.

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Kayserispor'u ağırladı. Mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlanırken maç sonunda başkan Aziz Yıldırım'a büyük tepki vardı. Kadıköy'de yıllardır alıştığımız muhteşem atmosferden dün eser yoktu. Ülker Stadı'nın koltukları boş kaldı. Stada gelen taraftarlar canla başla takımlarını desteklemeye çalıştı. Zaman zaman güçlü tezahüratlarla oyuncuları ayağa kaldırmak için uğraştılar. Ancak 3-3'lük sonuçla stadı üzgün terk ettiler. Maç sonunda da stat içinde ve dışında sarı-lacivertli taraftarlar "Aziz Yıldırım istifa" diye bağırdı.

"YÖNETİM İSTİFA"

Üçüncü gol sonrası F.Bahçe tribünleri karıştı. Fenerium üst tribünde bir grup taraftar, 'Yönetim istifa' diye slogan attı. Diğer grup, tepki gösterince taraflar arasında arbede yaşandı. Maç öncesinde, terör saldırıları ve şehitlerimiz nedeniyle müzik yayını yapılmadı. Taraftarlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye tezarühatta bulundular..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...