Bruma'ya servet! 33 milyon...

Düzenleyen:
Bruma'ya servet! 33 milyon...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 21 yaşındaki Portekizli yıldızı Bruma için İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich'in 33 milyon TL'yi gözden çıkardığı iddia edildi.

Galatasaray'ın yükselen ismi Bruma bu defa da İngilizlerin radarına girdi. West Bromwich'in 1 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu için 10 milyon Euro'yu (yaklaşık 33 milyon TL) gözden çıkardığı iddia ediliyor. Buna karşılık sarı-kırmızılı kulübün, Bruma'nın artan performansına paralel olarak fiyatını yükselttiği ve bonservis ücretini 16 milyon Euro'ya çektiği belirtiliyor.

KENDİNİ KANITLADI

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan 12 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Bruma, ilk sezonunda dizinden ağır bir sakatlık geçirmiş, geçen sezon da Real Sociedad'a 1.9 milyon Euro karşılığında kiralanmıştı. Hazırlık maçlarında müthiş bir performans ortaya koyan Bruma için PSV 8 milyon Euro'ya kadar çıkmış ancak Galatasaray oyuncusunu satmamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...