Orman'dan Bakan Arslan'a hediye forma

Düzenleyen:
Orman'dan Bakan Arslan'a hediye forma

SPOR Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Arslan'a siyah beyazlı forma hediye etti.

Nezaket ziyaretinde Fikret Orman, Bakan Arslan’a ’hayırlı olsun’ temennisinde bulundu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette eski Asbaşkanlardan ve Kongre Üyesi Muzaffer Nasıroğlu da yer aldı. Vodafone Arena’nın siyah-beyazlı camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Ahmet Arslan, futbolun centilmenliği ve dostlukları güçlendiren önemli bir faaliyet olduğunu belirterek, "Futbol, hangi takımın taraftarı veya yöneticisi olursanız olun, rakiplerinize karşı centilmen olmanızı, onlarla derin dostluklar kurmanızı sağlar. Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir" ifadelerini kullandı.

Orman'dan Bakan Arslan'a hediye forma

Beşiktaş’ın son yıllarda yükselen bir başarı grafiği olduğuna dikkati çeken Arslan, Vodafone Arena’da şampiyonluk yaşadığını hatırlatarak, yönetim kurulu ve taraftarları tebrik etti. Ayrıca Bakan Arslan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’a başarılı olmasını ve ülke futboluna katkı sağlamasını beklediğini söyledi.

Orman'dan Bakan Arslan'a hediye forma

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da futbolun önemli bir işlevinin olduğunu belirtti. Futbolu, özellikle gençlerin enerjilerini boşaltabilecekleri önemli bir alan olarak nitelendiren Orman, "Futbolun, insanların güzel vakit geçirebilecekleri bir aktivite olması için çok çaba sarf ediyorum ve futbolun dostluk içinde kalması ve eğlenceli hale gelmesi için destek veriyorum" dedi.

Orman'dan Bakan Arslan'a hediye forma

Başkan Orman, Bakan Arslan’ı Vodafone Arena’daki maçlara davet etti. Ayrıca Orman, Beşiktaş’ın sembolü olan kartal heykeli ile üzerinde Bakan Arslan’ın adı ile memleketi Kars’ın plaka kodunun yazılı olduğu forma hediye etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...