'Hep birlikte atlatacağız'

Düzenleyen:
'Hep birlikte  atlatacağız'

SPOR Haberleri

Kulüp temsilcilerinin 15 Temmuz sürecindeki duruşu sebebiyle teşekkür ettiği Erdoğan, “Ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ama hep birlikte atlatacağız” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan, Kulüpler Birliği Heyeti’ni Beştepe’de makamında kabul etti. Kulüp temsilcileri, 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında gösterdiği dik duruş ve sergilediği liderlik sebebiyle teşekkürlerini sunarken, Erdoğan zorlu günleri hep birlikte atlatacaklarını söyledi. Erdoğan, “Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Nice zaferlerle dolu geleceğe Rabbim bizi kavuştursun diyorum. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz hepimizin malumudur. Ama bu dönemi hayırlısı ile atlatıyoruz, atlatacağız. Birçok terör örgütü ile mücadele veriyoruz ve bu mücadeleyi de başarı ile sonuçlandıracağımıza inanıyorum” dedi. 
Şike bir kumpastı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki ziyarete Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile kulüp başkanları katılırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinden bu yana ilk defa Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kulüpler Birliği toplantısının ardından, Yıldırım’ın yanı sıra yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Aziz Yıldırım, şike sürecinde Fenerbahçe üzerinden Türkiye’ye kumpas kurulduğunu söylerken, FETÖ ile mücadelesi sebebiyle Erdoğan’a teşekkür etti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...