Beşiktaş'tan çifte bomba!

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan çifte bomba!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, transferin son gününde Gökhan İnler ile Atınç Nukan'ı İstanbul'a getirdi. Siyah beyazlıların gün içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Beşiktaş-­Gökhan İnler pazarlıkları mutlu sonla bitti. Jose Sosa'nın ayrılığı sonrası orta sahayı bir başka dünya yıldızıyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş girişimlerinden sonuç aldı. Samir Nasri rotasını son anda İspanyol ekibi Sevilla'ya çevirince, Gökhan İnler'le pazarlıklarına hız veren Siyah-Beyazlılar kesin anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'tan çifte bomba!

İSVİÇRE VE İTALYA'DA DA OYNADI

Yıldız oyuncu gece saatlerin İstanbul' geldi ve Atatürk Havalimanı'nda taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Bonservisiyle transfer edilen Gökhan, bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezon başında Leicester City'ye transfer olan 32 yaşındaki Gökhan İnler, daha önce İsviçre'de Basel, Aarau, Zürich, İtalya'da ise Udinese ve Napoli formalarını giydi.

Beşiktaş'tan çifte bomba!

ATINÇ DA İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın bir diğer sürprizi de Atınç Nukan...

Stoper arayışında olan ve transferin son gününe gelinmesine rağmen halen bu transferden sonuç alamayan Beşiktaş, eski oyuncusu Atınç Nukan'ı İstanbul'a getirdi. Transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Leipzig'de forma giyen stoper Atınç Nukan'ı 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş, altyapısından yetişen Atınç Nukan'ı geçtiğimiz yaz 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig'e satmıştı.

Beşiktaş'tan çifte bomba!

KAP BEKLENİYOR

Altyapıdan yetişen Atınç'ın transferi, Beşiktaş'ın UEFA'ya Şampiyonlar Ligi için vereceği oyuncu listesi açısından da önem taşıyor. Zira UEFA ile yaptığı Finansal Fair­-Play anlaşması gereği UEFA'ya 23 kişilik liste verebilecek olan Beşiktaş, kadrosunda 4'ü Türkiye'den yetişmiş, 4 de altyapıdan çıkmış toplam 8 oyuncu bulundurmak zorunda. Beşiktaş'ın Gökhan'ı ve Atınç'ı gün içinde KAP'a bildirmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...