Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yanlış tedavi sonu oldu! Beşiktaş'tan Veli Kavlak kararı

Düzenleyen:
Yanlış tedavi sonu oldu! Beşiktaş'tan Veli Kavlak kararı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Veli Kavlak yanlış müdahale sonrasında yeniden bıçak altına yatacak olmasından dolayı yönetim, futbolcunun sözleşmesini dondurmak istiyor.

Omuz bölgesinden yaşadığı sakatlık sebebiyle tam 15 aydır futbol için tam olarak hazır hale gelemeyen Veli Kavlak, kulübüyle yol ayrımına geldi.

3 kez omuzundan operasyon geçirmesinin ardından son olarak kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından boyun bölgesinden ameliyat edilen 27 yaşındaki futbolcunun, kolundaki kasılmaların geçmediği ortaya çıktı.

YANLIŞ TEDAVİ KURBANI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Türkiye'de sorununa çare bulamayan Veli'nin, bireysel olarak araştırıp bulduğu dünyaca ünlü omuz doktoru Peter Habermeyer'in kontrolünden geçtiği bildirildi. Omuz sakatlıkları konusunda Avrupa'nın 1 numarası olarak gösterilen Habermeyer'in, Veli'nin son ameliyatında omuz tendon bağlarına yanlış müdahale yapıldığını tespit ettiği ve bundan dolayı Beşiktaşlı futbolcuya 5.kez ameliyat masası yolunun gözüktüğü öğrenildi.

SAVUNMASI YANLIŞ MÜDAHALE

Ameliyat olması halinde 3 ay daha sahalardan uzak kalacak olan Kavlak'ın, bu durumu kulüp yetkililerine ilettiği ve yönetimden, "Sözleşmeni donduralım. İyileşme sürecinin ardından seni başka bir takıma kiralık olarak verelim" cevabını aldığı belirtildi.

Kulübüyle 3 yıllık daha kontratı bulunan tecrübeli ön liberonun, bu öneriyi kabul etmek istemediği ve buna gerekçe olarak sakatlığının uzamasının yanlış müdahale sebebiyle olduğunu söylediği ifade edildi. Omzundaki ağrıları süren Veli Kavlak'ın, bu hafta içerisinde bir kez daha kulüp yetkilileriyle bir araya gelip durumuna netlik kazandırması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...