Transferi yattı! Takımda kalıyor...

Düzenleyen:
Transferi yattı! Takımda kalıyor...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 1 sezon daha kiralamayı düşündüğü Belçikalı yıldız Jason Denayer'e kulübü Manchester City'nin zorluk çıkardığı ileri sürüldü.

Bu sabaha karşı İstanbul'a gelmesi beklenen Belçikalı savunmacıya City Yönetimi izin vermedi ve İngiltere'den kendisine talip olan kulüplerden birinde forma giymesi için ısrarını sürdürdü.

GALATASARAY'A GELMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

Galatasaray'a gelmeye çok istekli olan ve her konuda anlaşan Jason Denayer ise kulübünün teklifinin aksine yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek için kararlı olduğunu bildirerek, kendisine izin verilmesi için talebini sürdürdü. Kulübünün izin vermemesi yüzünden bu sabah gelemeyen Denayer hala Galatasaray'a gelmek için menajeri ile birlikte Manchester City Yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Eğer Denayer kulübünü ikna ederse faksla imza atarak 1 yıl daha Galatasaray formasını giyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...