'Bizi başka takımlarla karıştırmayın'

Düzenleyen:
'Bizi başka takımlarla karıştırmayın'

SPOR Haberleri

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, basında çıkan takımı Sneijder yönetiyor haberlere tepki göstererek, “Arkadaşlar burası Galatasaray Kulübü. Bunca yıllık tarihinde hiç böyle bir şey olmamış. Bizi başka takımlarla karıştırmayın” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçına kenetlendiklerini belirten Nazifoğlu, “Önümüzdeki maça bakıyoruz. Eren Derdiyok’u böyle goller atsın diye aldık. Eren konusunda yazı yazanlara performansını sormak lazım. Bizim için bu performans şaşırtıcı değil” şeklinde konuştu. Eren Derdiyok ve Tolga Ciğerci’nin performansına değinen Nazifoğlu, yönetimin kimse ilgilenmezken bu oyuncuları aldığına ve tebrik edilmesi gerektiği vurguladı.

“BİZİ BAŞKA TAKIMLARLA KARIŞTIRMAYIN”

Jan Olde Riekerin’e daha önce sorulan "Takımı Sneijder mi kuruyor?" sorusuna, tepki gösteren ve ’Başkalarına sorabilir miydiniz?’ diyen Nazifoğlu, "Sayenizde taraftarlar Riekerink’e sevgisini gösteriyor. Şimdi de kadroyu benim yaptığım ortaya çıkmış. Arkadaşlar burası Galatasaray Kulübü. Bunca yıllık tarihinde hiç böyle bir şey olmamış. Bizi başka takımlarla karıştırmayın” dedi.

“DERBİ MAÇLARI ÜÇ SONUCA DA AÇIK MAÇLAR”

Gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Levent Nazifoğlu, şöyle konuştu: "Derbi maçları üç sonuca da açık maçlar. Beşiktaş, çok iyi futbol oynuyor. Güzel bir atmosferde oynuyorlar ve statlarını dolduruyorlar. Galatasaray olarak tüm maçlara galibiyet için çıkıyoruz. İki takım içinde zor maç olacak ve az hata yapan kazanacak. Ülkenin mali durumu ortada ve bilet fiyatları önemli. Üst tarafları sezon boyunca ucuz tutmayı düşünüyoruz.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...