Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte tartışılan o pozisyon!

Düzenleyen:
İşte tartışılan o pozisyon!

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı derbi maçta Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in kullandığı köşe vuruşu tartışmaları da beraberinde getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelenin 8. dakikasında Wesley Sneijder'in kullandığı kornerde topun çizgi dışında olması tartışmaları da beraberinde getirdi. Dakika 8'de Wesley Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda Selçuk İnan kafayı vurdu, direkten dönen top Eren Derdiyok'un önüne düştü. Kale önünde topla buluşan İsviçreli forvet, meşin yuvarlağı boş filelere yolladı.

İşte tartışılan o pozisyon!

Golden sonra pozisyonun tekrarı izlediğinde ise Beşiktaşlı taraftarları isyan ettiren bir olay yaşandığı gözlendi. Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder'in golden önce kullandığı kornerde topun çizgi dışında tuttuğu görüldü. Maç sonu bu görüntüler çok konuşulacağa benziyor. Dakikalar 17'yi gösterdiğinde ise yeniden aynı köşeden korner kullanmaya giden Wesley Sneijder'in aynı şekilde topu çizgi dışına koyduğu görüldü.

İşte tartışılan o pozisyon!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...