Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darüşşafaka Doğuş finale yükseldi

Düzenleyen:
Darüşşafaka Doğuş finale yükseldi

SPOR Haberleri

Zadar Doğuş Turnuvası’nda Karadağ temsilcisi KK Buducnost’u 80-57 yenen Darüşşafaka Doğuş, B grubunu lider bitirerek finale adını yazdırdı.

Darüşşafaka Doğuş, Hırvatistan’da düzenlenen Zadar Doğuş Turnuvası’ndaki ikinci maçında Karadağ temsilcisi KK Buducnost’u 80-57 yenerek B grubunu lider bitirdi. Darüşşafaka Doğuş maça; Wanamaker, Anderson, Clyburn, Moerman, Furkan ilk 5’iyle başladı. Clyburn’ün 12 sayısıyla çıkış yapan Daçka, ilk çeyreği de 24-16 önde geçti. İkinci çeyrekte Birkan’ın da skora katkıda bulunmasıyla farkı daha da açan yeşil-siyahlılar, soyunma odasına 16 sayı farkla 42-26 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte şut yüzdesi biraz düşse de Daçka farkın 15 sayının altına inmesine müsaade etmedi ve son bölüme de 57-39’luk üstünlükle girdi. Son çeyrekte Anderson’da skor üretimine katkıda bulunması ve de Slaughter’ın savunmadaki gayretiyle farkı giderek açan Darüşşafaka maçtan da 80-57’yle galip ayrılarak turnuvada finaline yükseldi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...