Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saraylı yönetici Nazifoğlu'ndan çıldırtan açıklama!

Düzenleyen:
G.Saraylı yönetici Nazifoğlu'ndan çıldırtan açıklama!

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı yönetici Levent Nazifoğlu'nun "derbi öncesi bir puana razı olurduk" açıklaması, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti.

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

"İNÖNÜ STADI'NDA 1 PUAN DÜNYANIN HER TAKIMI İÇİN İYİDİR"

Maçtan önce beraberliğe razı olacaklarını ancak 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldüklerini belirten Levent Nazifoğlu, "Maçın hakkı beraberlikti. Buraya gelmeden bize sorsalar, beraberliğe razı olurduk. Ancak 2-0'dan beraberliğe üzüldük. Seyirci Beşiktaş'ı çok itti. Beşiktaş seyircisini tebrik ediyorum. Beşiktaş pes etmedi, direnç gösterdi. Sizler maç bitti diye düşündünüz ama biz öyle düşünmedik. Maç öncesiyle maç sonu konuşmalar farklı oluyor. Maç öncesi ben de beraberliği istemezdim diye konuşurdum. İnönü Stadı'nda 1 puan dünyanın her takımı için iyi puandır" diye konuştu.

"RIKERINK'İN DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK"

'Jan Olde Riekerink'in değişiklikleri geç mi geldi?' sorusunu yanıtlayan Nazifoğlu, "Oyuncu değişiklikleri teknik kararlar. Onlar daha iyi görüyor. Söyleyecek bir şey yok" dedi.

"EREN, AVRUPA'NIN SAYILI GOLCÜLERİNDEN"

Eren Derdiyok'un bu hafta da gol atması hakkında görüşü istenen sarı-kırmızılı yönetici, "Eren Derdiyok gollerine devam ediyor. Türkiye'nin hatta Avrupa'nın sayılı golcülerinden" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...