Orman: Centilmen ve efendi bir kulubüz

Düzenleyen:
Orman: Centilmen ve efendi bir kulubüz

SPOR Haberleri

Siyah beyazlıların centilmen ve efendi bir kulüp olduğunu belirten Başkan Fikret Orman, “Taraftarları ağırlamaktan keyif aldık. İlk günden beri söylüyoruz, taraftarlarla güzel. Bizim taraftarlarımız da gidecek" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş, evinde karşılaştığı Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçta zevkli bir mücadele olduğunu söyleyen Fikret Orman, “Teknik yorumları hocalar yapar. Maçın başında şanssız bir gol yedik. Beşiktaş her zaman maçı kazabileceğini ortaya koydu. Üzüldük. Rakibimizi ağırlamaktan keyif aldık” diye konuştu. Centilmen ve efendi bir kulüp oldukları belirten Orman, “Taraftarları ağırlamaktan keyif aldık. İlk günden beri söylüyoruz, taraftarlarla güzel. Bizim taraftarlarımız da gidecek. Diğer kulüplerden de bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Hakem ile alakalı yorum yapmak istemediğini söyleyen Orman, “Hakem ile alakalı rakiplerimiz yorum yapıyor” dedi. Maçta Galatasaraylı futbolcuların zaman geçirdiğinin sorulması üzerine Başkan Orman, “Futbol içerisinde olan şeyler. Maçı geciktirecekler. Kazanmak istiyorlar. Keşke yenseydik. Son dakika Quaresma atsaydı iyi olacaktı” diye cevap verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...