Eren Derdiyok tarihe geçti

Düzenleyen:
Eren Derdiyok tarihe geçti

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın gol silahı Eren Derdiyok, Beşiktaş ile oynanan maçta kaydettiği açılış golüyle, Vodafone Arena'da oynanan ilk derbideki ilk golü atan oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı.

Vodafone Arena'daki ilk derbi maçta fileleri havalandıran isim Eren Derdiyok oldu. Adını tarihe yazdıran İsviçre asıllı golcü futbolcu, ligde 5. haftadaki 5. golünü de atmış oldu .

TARİHE GEÇTİ

Galatasaray'ın bu sezonki en etkili transferi olan Eren Derdiyok, dünkü derbide adını tarihe yazdırdı. Vodafone Arena'da oynanan ilk derbide fileleri sarsan ilk isim olan 28 yaşındaki futbolcu, henüz 8. dakikada açılışı yaptı. Wesley Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda Yasin Öztekin'in kafa vuruşu direkten döndü. Topu iyi takip eden Eren, kariyerinin en kolay golünü boş kaleye gönderdi. Bu sezon ligde sahaya çıktığı 5. lig maçında 5. golünü kaydeden Eren Derdiyok, derbi sonunda şu ifadeleri kullandı:

"1 PUAN ALMAK İYİ"

"Öncelikle bir üzgünlük var. Çünkü 2-0 öndeydik. Skordan 1 puanı paylaşmak üzücü. Beşiktaş çok iyi bir takım. Bizim için zor maç oldu. İlk yarı takım olarak iyiydik. Hatadan dolayı gol yedik. Neticede bu bir derbi maçı ve Beşiktaş güçlü bir takım. En azından 1 puan almak iyi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...