İşte F.Bahçe'nin 'İmha timi'

Düzenleyen:
İşte F.Bahçe'nin 'İmha timi'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin teknik patronu Dick Advocaat'ın, geçen hafta müthiş performans gösteren Lens, Volkan Şen ve Emenike'ye özel görevler verdiği ileri sürüldü.

Açık Mert Korkusuz'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Gaziantepspor maçında hücum oyuncularının yükü bir hayli ağır olacak. Kasımpaşa deplasmanında alınan 5-1'lik galibiyette asist ve golleriyle başrol oynayan Lens, Volkan Şen ve Emenike'den oluşan hücum hattı, bugünkü randevuda da sahada olacak. Hücum oyuncularına hafta boyunca gol çalışması yaptıran Teknik Direktör Dick Advocaat, üç futbolcuya özel görevler de verdi.

"HEMEN PRES"

Forvet hattından rakip savunmaya baskı yapmasını isteyen Hollandalı hoca, "Rakip defans topu oyuna sokmamalı. Topu kaptıran hemen pres yapmaya başlayacak. Sürekli hareketli olun, birbirinize arkadan gelecek arkadaşlarınıza boş alan bırakın. Kanat organizasyonlarımız çok önemli. İsabetli orta sayısının çokluğu gol sayımızı da arttıracaktır" uyarılarında bulundu. Üç isim de son idmandaki hırslarıyla göz doldurdu.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...