G.Saraylı yöneticiden ilginç Eren tweeti

Düzenleyen:
G.Saraylı yöneticiden ilginç Eren tweeti

SPOR Haberleri

G.Saraylı yönetici Ural Aküzüm, sosyal medya hesabından, "Hava toplarının tartışılmaz hakimi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Eren Derdiyok" paylaşımında bulundu.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maç son yılların en zevkli mücadelelerinden birine sahne olurken, karşılaşmanın açılış golü Eren Derdiyok'tan geldi.

PERDEYİ AÇAN İSİM

Bu sezon sarı kırmızılı takımın en yararlı transferleri arasında yer alan Eren, 8. dakikada Sneijder'in korner atışında direkten seken topu tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
Eren Derdiyok karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde özellikle hava toplarında etkili bir oyun sergilerken, tecrübeli futbolcunun bu performansına Galatasaray yöneticisi Ural Aküzüm'den çarpıcı bir yorum geldi.

"HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI"

Aküzüm, Twitter hesabından fotoğraflı bir paylaşımda bulunarak, "Hava toplarının tartışılmaz hakimi. Cimbom'un çocuğu... Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Eren Derdiyok" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

G.Saraylı yöneticiden ilginç Eren tweeti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...