Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga Ciğerci: Kim onlar?

Düzenleyen:
Tolga Ciğerci: Kim onlar?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 24 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci'nin, dün gece Beyaz TV mikrofonlarına yaptığı Sinan Engin ve Ahmet Çakar açıklaması sosyal medyayı salladı.

Dün akşam Beşiktaş'ın sahasında Galatasaray'ı ağırladığı ve 2-2 berabere biten müthiş derbi sonrası meydana gelen bu olay sosyal medyanın gündemine oturdu

TOLGA CİĞERCİ: KİM ONLAR?

Maçtan sonra Beyaz TV'ye açıklamalarda bulanan Tolga Ciğerci'ye muhabirin stüdyodan Sinan Engin ve Ahmet Çakar'ın kendisini tebrik ettiğini söylemesi üzerine 'onlar kim tanımıyorum'  diye cevap vermesi sosyal medyada olay oldu. Beyaz TV muhabiri, "Ahmet Çakar ve Sinan Engin Türkiye'ye hoşgeldin diyor" dedi. Bu söylem üzerine Tolga bir an duraksadı ve 'onlar kim tanımıyorum' diyerek muhabiri bozdu. Beyaz TV muhabiri ise bu şok cevap üzerine 'Türk televizyonlarını fazla takip etmiyorsun galiba' dedi. Tolga Ciğerci, 'Evet fazla zaman olmuyor' karşılığını verdi.

Galatasaray'ın bu sezonki flaş ismi Tolga Ciğerci'nin bu cevabı sosyal medyaya bomba gibi düştü; Sinan Engin ve Ahmet Çakar ile ilgili ironik yorumlara sebebiyet verdi. 

 

İHA / RIDVAN TURŞAK

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...