Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, maliyetini yüksek bularak transfer etmekten vazgeçtiği Hakim Ziyech, yeni kulübü Ajax'ta harikalar yaşatıyor.

Diego Ribas'la yollarını ayırdıktan sonra 10 numara arayışına giren Fenerbahçe, Twente'de forma giyen Hakim Ziyech'in transferi için büyük çaba sarfetmiş, ancak Hollanda kulübü ile bonservis bedelinde anlaşamayınca transfer gerçekleşememişti. Fenerbahçe'nin 'pahalı' diye almadığı Ziyech daha sonra 11 milyon Euro'ya Hollanda'nın 1 numaralı kulübü Ajax'a satıldı. Kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Faslı futbolcu, yeni takımına hemen uyum sağladı ve kendisinden beklenen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye başladı. 23 yaşındaki Ziyech, Ajax'ın dün PEC Zwolle'yi 5-1 yendiği maçta resmen 'asist şov' yaptı. Genç yıldız, Kasper Dollberg'e 2, Bertrand Traore'ye 1 gol pası vererek sahanın yıldızı oldu. Bu sezon 9 resmi maçta forma giyen Hakim Ziyech, henüz sezon başında olmamıza rağmen 8 asist yaptı, 3 tane de gol attı. Fenerbahçe, Ziyech transferi gerçekleşmeyince Salih Uçan'ı bir süre '10 numara' pozisyonunda denedi. Ancak Salih Uçan'dan beklenen verim bir türlü alınamadı hatta genç oyuncu son maçlarda kadroya bile giremiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...