Bursaspor, Kasımpaşa'yı 1-0 yendi

Düzenleyen:
Bursaspor, Kasımpaşa'yı 1-0 yendi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Yeşil-Beyazlılar maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

PENALTI KAÇTI

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmanın 62. dakikasında Cristobal Jorquera Bursaspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 74'te Bursaspor'da İsmail Konuk ceza sahası içinde topa elle müdahale edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktası işaret etti. Paşa'da Tunay Torun'un kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Harun kurtardı. 90+2'de ise Adem Büyük inanılmaz bir gol pozisyonu kaçırdı. Yüksek tempolu geçen ve nefes kesen mücadele 1-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Üst üste 3 maçını kazanan Bursaspor 12 puana yükseldi. Teknik direktör Kemal Özdeş ile ikinci maçında da sahadan mağlup ayrılan Paşa; ligdeki 4. yenilgisi aldı ve 1 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...