Arda-Terim patlaması! "Namus meselesi değil"

Düzenleyen:
Arda-Terim patlaması! "Namus meselesi değil"

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının ardından önemli konularda açıklamalarda bulundu.

Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının ardından bir türlü bekleneni veremeyen ve son haftalarda formaya hasret kalan Robin van Persie ve Arda Turan - Fatih Terim gerginliği hakkında zehir zemberek ifadelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in Robin van Persie ve Arda-Terim gerginliği hakkındaki sözleri;

Formayı antrenör vermez, futbolcu alır. Bu söz Van Persie için. Hadi Portekizli ile halledemedin, hemşerin geldi yine yok. Fenerbahçe'de Van Persie oynaması için herkes herşeyi yaptı. Bir tek Van Persie yapmadı. Van Persie'nin niye en iyi arkadaşı yok. Sevinirken dolu dolu bir kaç maç dışında görmedim.

Van Persie ile Sow karakterini koyuyorum karşı karşıya. Asla karakterli karaktersiz diye ayırt etmiyorum. Van persie önemli kulüplerde oynamış biri ama bitirmiş işi.

Van Persie'den ben umudumu kestim. Daha tehlikelisi yarın öbür gün oynayıp 1-2 tane atarsa daha sıkıntı olur. Elinizdeki mevcut adamları kaybediyorsunuz. Emenike hiç olmazsa oyun içerisinde kalmaya çalışıyor.

"ÇİNLİLER DELİ Mİ?"

Van Persie için gözle Çin'de deniyor. Çinliler delimi. Onlar oynayan adamı alıyor. Burak'ı alıyor, başkasını alıyorlar. Van Persie Takımın uyumunu bozuyor. Fernandao, Van Persie var diye kilo aldı.

Lens tam bir çizgi oyuncusu gibi oynuyor. Teknik direktörler gittikleri kulübe tanıdığı bildiği oyuncuyu alırlar. Fenerbahçe'de de 4-3-3 için Lens alındı.

Volkan Şen zorluyor. Bu çok tehlikeli takım için. Çok hırslandı. Mazisi çok gol atan oyuncu değil. Volkan Şen, o kadar yeteneğine rağmen attığı gol sayısı az. Haftanın 3 günü özel olarak çalışması gerek.

"NAMUS MESELESİ DEĞİL"

Ardan Turan, doğmadan Fatih Terim'i tanıyorum. Fatih abimizdir bizim. Zaman kırgınlıklarımız olabilir. Türkiye'de cvsi en güçlü futbolcu Arda Turan, cvsi en güçlü teknik direktörü Fatih Terim olmuştur. Ben rayting manyağı değilim. Türkiye'de 10-20 adam varsa biride benim. Arda'ya misafir olduk.Çayını kahvesini içtik. Bizi bu işlerde karıştıran gibi göstermesinler. İş farklı tarafa gidiyor. Kendi aralarında inşallah çözerler. Namus meselesi değil, hayat kısa. Alının teri ile futbolcu olmuş, teknik direktör olmuş. Müthiş seviyesi olan iki değerin bizler yüzünden kötü olmasını istemeyiz.

Bursaspor'un içerde kazandığı iki maçıda 10 kişi tamamladı. Oynadığı oyundan daha fazla puan aldı Bursaspor açıkcası. Bu kadar negatif ortama rağmen, dolu dolu oynamasada 12 puan topladı Bursaspor. Çok önemli birşey. Bundan sonraki 5 maçlık periyotta Bursaspor'un 12 puan alması güç gözüküyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...