Timsah atıp tuttu

Düzenleyen:
Timsah atıp tuttu

SPOR Haberleri

Üst üste 3. galibiyetin tek golü Jorquera’dan geldi, İsmail Konuk’un kırmızı gördüğü maçta Kasımpaşa’nın Tunay’la kullandığı penaltıda kaleci Harun gole izin vermedi

Süper Lig’de Bursaspor galibiyet serisini Kasımpaşa karşısında da sürdürdü. Sahasında İstanbul ekibini tek golle geçen Timsah, üst üste 3. galibiyetini almış oldu. Beklenilenin aksine maçta istekli, baskılı olan taraf Kasımpaşa’ydı. Gole ise Bursaspor  yaklaştı. 32’de Kubilay’ın kafa vuruşu üst direkte patladı. Yeşil-beyazlılar aradığı golü 62’de buldu. Ceza sahası içinde savunmanın uzaklaştırdığı topa gelişine sert vuran Jorquera fileleri havalandırmayı başardı: 1-0. İsmail Konuk 74’te topla elle oynayınca Kasımpaşa penaltı kazandı. İsmail ikinci sarıdan kırmızı  görerek takımını da 10 kişi bıraktı. 28 yaşındaki oyuncu cezasını hafta içinde Bayrampaşa ile oynanan kupa maçında çekmişti.  Topun başına geçen Tunay’ın şutunu Harun kurtardı. Kalan dakikalarda Kasımpaşa’nın beraberlik için baskısı vardı ama skoru koruyan Bursaspor 3 puanın sahibi oldu.
  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...