Fener online

Düzenleyen:
Fener online

SPOR Haberleri

Kötü başladığı sezonda toparlanan Advocaat’ın takımı Lens’in asistlerinde Emenike ve Josef’in golleriyle kazandı. G.Saray ve Beşiktaş’la farkı 4’e indirdi

UĞUR AKTAN

Lige istediği başlangıcı yapamayan ve sahasında oynadığı iki maçta da puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, Kadıköy’deki ilk galibiyetini Gaziantepspor’u 2-1 yenerek aldı. Mücadeleye geçen haftaki Kasımpaşa maçı 11’iyle başlayan sarı-lacivertli takım ilk dakikadan itibaren dikine ve seri paslarla rakibini baskı altına aldı. 11. dakikada Lens’in sürüklediği atakta Volkan Şen topla ceza sahası içerisinde buluştu ama müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamadı.16’da Emenike’nin şık topuk pasıyla gole yaklaşan Hasan Ali’nin şutu savunmadan sekti. 22’de Volkan’ın sağ kanatta düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Lens kullandı, Hollandalı’nın ortasına iyi yükselen Emenike takımını öne geçirdi: 1-0.
İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip 55’de Hasan Ali-Volkan Şen ortalıklığıyla ikinci gole yaklaştı ama Volkan’ın şutu Gaziantep savunmasından döndü. 60’da oyuna ikinci yarıda giren Angan Gaziantepspor adına ilk net gol fırsatını yakaladı ama Fildişili forvetin ceza sahasına girerken çektiği sert şut üstten dışarı çıktı. 80’de Angan’ın pasına hareketlenen Ghilas, Kjaer’in büyük hatasını iyi değerlendirdi ve karşı karşıya kaldığı Volkan’ı mağlup ederek skora dengeyi getirdi: 1-1. Sarı-lacivertli takımı kabustan uyandıran gol ise yine Lens’in kullandığı bir duran topla geldi. 86’da Lens’in kornerden yaptığı ortayı kafayla ağlara gönderen Josef maçın skorunu ilan etti: 2-1.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...