Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuyt: RvP hâlâ çok iyi!

Düzenleyen:
Kuyt: RvP hâlâ çok iyi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord ile oynayacağı karşılaşma öncesinde sarı-lacivertlilerin eski futbolcu Dirk Kuyt, TİVİBU SPOR’a açıklamalarda bulundu.

Hollandalı oyuncu, Fenerbahçe’nin bir türlü verim alamadığı vatandaşı Robin Van Persie’yle ilgili soruya, “Bence Robin hâlâ çok iyi. Herkes yeteneklerinin farkında. Bir yorum yapamam ama Van Persie yüzde 100 formdayken çok iyi bir oyuncu, Fenerbahçe’ye faydalı olacağını düşünüyorum” diye cevap verdi. Üç sezon formasını giydiği Fenerbahçe’ye karşı oynamanın zor olacağını belirten Kuyt, “Kadıköy’de maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı. 
Fenerbahçe giderek düzeliyor
Kuyt sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe’nin giderek iyi oynadığını herkes görüyor. Avrupa’da ilk maç hayal kırıklığı oldu ama giderek düzeliyorlar. Hem ligde şampiyonluğa oynayacaklar hem de bir üst tura çıkacaklardır. Fenerbahçe ile zor bir maç olacak. Fenerbahçe sadece Türkiye’de değil UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olabilir. Fenerbahçe ile oynayacak olmam çok özel bir his. Fenerbahçe’de tanıdıklarımla hâlâ görüşüyorum. Skrtel, Van Persie, Volkan, Alper, Mehmet Topal, hâlâ oradalar. Onları görmek için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarını çok özledim. Herkesi, hatta yönetim kadrosunu da özlüyorum. Onlara tekrar ‘Merhaba’ demek istiyorum. Hayatımın en özel günleri orada geçti. Her şey çok zor ama Fenerbahçe çok güzel.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...