Yüksek hedefler

Düzenleyen:
Yüksek hedefler

SPOR Haberleri

Kara Kartal’da işler yolunda gidiyor. Skora göre değil genel görüntü ve izlenime göre…

Yönetimin koyduğu hedefler de bunu belgeler nitelikte. Geçmişin acı tatlı anılarını geride bırakan Vodafone Arena ile kendisine yeni bir çatı kuran siyah-beyazlılarda yönetici Metin Albayrak gündeme ve yarınlara dair bakış açılarını anlattı. Tabii ki sözlerinde ortak nokta yüksek hedeflerdi… Kısa vadeli düşünce, Şampiyonlar Ligi’nde yarın karşılaşacakları Dinamo Kiev’i mağlup edip gruptan çıkma adına önemli adımlar atmak. Uzun vadeli planda ise Türkiye’de sürekli şampiyon olan ve Avrupa’da ilk 10 takım içerine giren bir kulüp hüviyetine bürünmek. 
Derbide müthiş geri dönüş
Tabii bu plan ve düşüncelerin ekonomik dayanağındaki temel direk ise Vodafone Arena gelirleri. Albayrak’a göre ancak stat geliri ve sportif başarı sayesinde istedikleri yıldız oyuncuları transfer edebilirler. Albayrak derbi konusunda da yöneticilerin iyi niyeti sayesinde dostane olayların yaşandığını belirtirken maç için “İyi oynarken kötü bir gol yedik. Kornerden kendi hatamızla kalemizde gördüğümüz gol dengemizi bozdu. İkinci gol de gelince devreye moralsiz girdik. Bu moral bozukluğu tribünlere de yansıdı fakat ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaşadık. Kendi adıma uzun zaman sonra en zevkli ikinci yarıyı izledim” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...