Hızlı oyna nefes aldırma

Düzenleyen:
Hızlı oyna nefes aldırma

SPOR Haberleri

Oyuncularına rakibin kritik maçlarından görüntüler izleten Hollandalı çalıştırıcı, “Karşımızda kolay bir takım yok. Hücuma hızlı çıkıp, dengelerini bozmalıyız” dedi

M.EMİN ULUÇ

Ligde son iki maçını kazanarak rahat bir nefes alan Fenerbahçe gözünü Avrupa Ligi’ne çevirdi. Perşembe günü sahasında Feyenoord’u ağırlayacak olan sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Dirk Advocaat, rakiplerini oyuncularına adeta ezberletiyor. Feyenoord’u iyi tanıdığını söyleyen Hollandalı teknik adam, rakiplerinin kritik maçlarından görüntüler izleterek oyuncularına uyarılarda bulundu. Karşılarında kolay bir rakip olmadığını söyleyen Advocaat, “Oyunun kontrolünü elimizden kaçırmamalıyız. Dengeli ve sakin olmalıyız. Hücuma çıkarken mümkün olduğunca hızlı olup hazırlıksız yakalamalıyız” dedi. Takım savunmasının önemine dikkat çeken Hollandalı teknik adam, “Feyenoord karşısında sabırlı oynamalıyız. Duran toplara çok dikkat etmeliyiz, takım savunmasını çok iyi uygulamalıyız ve tam konsantrasyonla savunma yapmalıyız” ifadelerini kullandı. 
Tek eksiğimiz top kayıpları
Daha kontrollü bir oyun anlayışını tercih edecek olan Advocaat, gol planını da hızlı hücumlar üzerine kurgulayacak. Hollandalı teknik adamın bu konudaki en büyük silahı ise yine Emmanuel Emenike olacak. Hollanda basınından Telegraaf’a maçla ilgili görüşlerini de aktaran Advocaat, “İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Karşımızda çok güçlü bir rakip var, 21 maçtır kaybetmiyorlar. Önümüzdeki zorluğun farkındayız. G.Antep maçında ilk yarıda oynadığımız oyunu tekrarlarsak Feyenoord sorunlarla karşılaşır” dedi. Futbolcuların her geçen gün performansının arttığını, bunun da kendisini memnun ettiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, “G.Antep maçında oynadığımız fantastik futbol, hücumdaki pozisyon alışlarımız ve pas pozisyonundaki başarımız çok iyiydi. Tek eksiğimiz topu kolay kaybedişlerimiz ve pozisyonlarda son vuruşlardaki bitiricilik” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...