Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2020 Tokyo Olimpiyatları için start verildi

Düzenleyen:
2020 Tokyo Olimpiyatları için start verildi

SPOR Haberleri

Türkiye Güreş Federasyonu Olimpik Kurul Toplantısı'nda konuşan Başkan Musa Aydın, 2016 Rio Olimpiyatları’nın değerlendirmesini yaptıklarını belirtti. Aydın, 2020 Tokyo Olimpiyatları için de start verdiklerini ifade etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın yönetiminde yapıldı. Toplantıya Dünya Güreş Birliği (UWW) Yönetim Kurulu Üyesi Rodica Maria Yakşi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve milli takım teknik direktörleri katıldı. Toplantı öncesinde, 2016 Rio Olimpiyatları’nın öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmelerle ilgili bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

"EKSİKLERİMİZİ BELİRLEDİK"

Kurul toplantısı sonrası bir konuşma yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, verimli bir toplantı olduğuna değinerek, "Yönetim Kurulumuz ve Teknik Direktörlerimizle birlikte 2016 yılının değerlendirmesini yaptık ve eksikliklerimizi belirledik. 2020 Olimpiyatları başta olmak üzere Dünya ve Avrupa Şampiyonalarımıza bu eksikliklerimizi giderip gitmek istiyoruz" dedi. 

2015 yılı Nisan ayında göreve başladıklarını hatırlatan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Göreve başladığımda Olimpiyata bir yıl gibi kısa bir süre vardı. Bu süre olimpiyat gibi dünyanın en büyük spor organizasyonuna hazırlanmak için hem çok kısa bir zaman dilimi hem de hedeflerimizdeki planı devreye sokmak için yetersiz bir süreydi. Biz de hemen işimizin başına geçtik ve yönetim kurulumuzla karar alıp projelerimizi hızlı bir şekilde devreye soktuk."

"5 MADALYAYI ARTTIRMAK İSTİYORUZ"

Başkan Aydın, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın da startını verdiklerine dikkat çekerek, "İnşallah bu konuda hazırlık çalışmalarına başlıyoruz. Önümüzde 4 yıl gibi bir süre var. Bunu çok iyi değerlendirip bu 5 madalyayı artırmak istiyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...