Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Leverkusen 90+4'te yıkıldı!

Düzenleyen:
Leverkusen 90+4'te yıkıldı!

SPOR Haberleri

Hakan Çalkanoğlu ve Ömer Toprak'ın da formasını giydiği Bayer Leverkusen, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 2. hafta maçında Monaco ile sahasında ile 1-1 berabere kaldı.

Türk futbolcular Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'ın 90 dakika sahada kaldığı maçta Bayer Leverkusen, Monaco deplasmanında 3 puanı son saniyede kaçırdı. İlk yarısı 0-0 geçilen maçın 73. dakikasında Admir Mehmedi'nin sağ kanattan altı pasa yaptığı ortada iyi yükselen Chicharito (Javier Hernandez), kafayla topu ağlara gönderdi ve Bayer Leverkusen'i öne geçirdi: 0-1 

Maçın 90+4. dakikasında Kamil Glik uzaktan çok sert bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlara göndererek Monaco'ya 1 puanı getirdi: 1-1
 
Bu sonucun ardından E Grubu'nda Monaco 4 puana, Bayer Leverkusen de 2 puana yükseldi. Grubun diğer maçında ise Tottenham Hotspur deplasmanda CSKA Moskova'yı 1-0 yendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...