Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Geleceğin Messi'si olabilir'

Düzenleyen:
'Geleceğin Messi'si olabilir'

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid maçında 15 dakika forma giyen Milli futbolcumuz Emre Mor, kısa sürede İspanyol basınının dikkatini çekti ve şimdiden Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Messi ile kıyaslanmaya başladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Signal Iduna Park'ta karşılaşan Borussia Dortmund, İspanyol deviyle 2-2 berabere kalırken milli gururumuz Emre Mor, dev karşılaşmada 15 dakika forma giydi. Mücadeleyi yayınlayan Antena 3 kanalı, 19 yaşındaki Emre Mor'un sahada gösterdiği performansla gelecek vaat eden futbolcular arasında ilk sırada yer aldığını belirtti. İspanyol spiker, genç yıldız için, "Emre'nin stili daha çok Messi'ye benziyor. Geleceğin Messi'si olabilir" yorumunda bulundu ve genç oyuncunun ilerleyen yıllarda Real Madrid ya da Barcelona'dan birine forma giyebileceğini duyurdu.

Marca gazetesi ise maç sonunda Cristiano Ronaldo ile Emre Mor'un yan yana yürüdükleri fotoğrafı kullanarak, Türk futbolcunun maçın ardından Ronaldo'dan formasını istediğini yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...