Mesut Özil ve Xhaka kardeşler sahada

Düzenleyen:
Mesut Özil ve Xhaka kardeşler sahada

SPOR Haberleri

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in de formasını giydiği Arsenal, bu gece Şampiyonlar Ligi'nde Basel ile karşı karşıya gelecek. UERO 2016'daki İsviçre ile Arnavutluk maçında rakip olarak sahaya çıkan Xhaka kardeşler, turnuvanın ardından Arsenal - Basel maçıyla yeniden karşılaşacak.

Mesul Özil'in de top koşturduğu Arsenal, bu gece Sampiyonlar Ligi'nde Basel ile karşılaşacak. Mücadele yine Xhaka kardeşlerin düellosuna sahne olacak. Xhaka kardeşler, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki İsviçre-karşılaşmasının ardından Arsenal - maçıyla tekrar karşı karşıya geliyor. 24 yaşındaki Granit Xhaka, Premier Lig ekibi Arsenal forması giyerken, kendinden bir yaş büyük abisi Taulant Xhaka'da Basel'de top koşturuyor... Granit Xhaka ve Taulant Xhaka daha önce de İsviçre ve Arnavutluk Milli Takımı formalarıyla Euro 2016'da birbirlerine rakip olmuşlardı. Bu mücadeleyi İsviçre 1-0 kazanırken Arsenal'da forma giyen Granit Xhaka maçın adamı seçilmişti.

Arsenal'de Francis Coquelin'in sakatlığının ardından Arsene Wenger'in Granit Xhaka'yı ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Böylelikle Xhaka kardeşler bir kez daha rakip olarak mücadele edecekler. İngiliz basınına göre, Arsenal taraftarları kardeşlerin de memnun kalacağı bir maç olmasını umuyorlar.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...