Yanal: Üçlü çekelim

Düzenleyen:
Yanal: Üçlü çekelim

SPOR Haberleri

Konya’yı yenerek moral bulan bordo-mavililerin hocası, Karabük, Akhisar ve G.Saray serisinden 9 puan çıkarma peşinde

Atiker Konyaspor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, seri galibiyetler hedefliyor. Deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor’u yenerek temeli atmak isteyen Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarından da arzuladığı sonuçları alarak üst basamaklara doğru tırmanmak istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da Karabükspor maçının önemini futbolcularına anlattığı ve “Zor günleri hep beraber atlatacağız. İlk galibiyetimizi Konya önünde aldık. Önümüzde 3 kritik maç var. Bunu seriye bağlarsak zorluklar karşısında yukarıya doğru çok kritik bir ivme yakalayacağız. Karabük maçı bizim için bir şans ve bunu kaçırmamız lazım” dediği öğrenildi.

Akyazı’da sona doğru

Trabzonspor’un gündemindeki bir diğer önemli konu ise açılışına az bir süre kalan Akyazı Stadı. Ekonomik olarak rahatlamak için stadın isim hakkı sponsorluğundan önemli bir gelir elde etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi, yerli firmalara yöneldi. Bordo-mavili yönetimin Türkiye’de üretim yapan bir firmayla stadın isim hakkı sponsorluğu konusunda 5 milyon avrodan 5 yıl üzerinden anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Anlaşmanın Akyazı Stadı’nın açılışının ardından gerçekleştirilebileceği bildirildi. Bu arada stadın loca satışlarının yoğun şekilde sürdüğü, birçok iş adamının loca kiraladığı öğrenildi.

Sheidaev bekliyor 

Trabzonspor’un Zenit’ten transfer ettiği Ramil Sheidaev forma bekliyor. Yeni transferlerden Durica, Onanzi, Castillo, Bero, Suk ve İbanez’e lig maçlarında forma şansı veren Ersun Yanal, Sheidaev’e 5 haftalık periyotta şans tanımadı. Genç oyuncu takımın gol sıkıntısı yaşadığı haftalarda Yanal’ın gözünü girmeye çalışıyor. 

Ekici zirvede

Mehmet Ekici bu sezon Trabzonspor’da rakip ceza alanına en çok top gönderen (57) isim oldu. Yıldız oyuncu Süper Lig’de mücadele eden oyuncular arasında da ceza alanına en çok top gönderen isimler arasında Galatasaraylı Sneijder ve Beşiktaşlı Quaresma’nın ardından üçüncü sırada yer alıyor. 

Kaddouri'den vazgeçilmedi

Transfer döneminde Napolili Omar El Kaddouri’yi kadrosuna katamayan Trabzonspor’un Faslı orta saha oyuncusu için devre arasında yeniden harekete geçeceği öğrenildi. Yıldız oyuncunun Napoli ile sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması Trabzonspor’un elini güçlendiriyor. Yönetimin yeni bir teklifle İtalyan ekibinin kapısını yeniden çalacağı ve Kaddouri için şartları zorlayacağı kaydedildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...