Eto’o'ya af çıktı

Düzenleyen:
Eto’o'ya af çıktı

SPOR Haberleri

Kırmızı beyazlı takımda süresiz olarak kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü yıldız Eto’o'nun, yönetim kurulu kararıyla affedildiği açıklandı.

Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, bugün düzenlediği basın toplantısıyla bu karar ile alakalı detayları açıkladı. Kadro dışı kararının verilmesinin ardından Eto’o’nun alt yapıyla antrenmanlara başladığını hatırlatan Başkan Öztürk, "Sosyal medyadaki paylaşımlarından dolayı kadro dışı kaldı. Yaptığı paylaşımın sebebini sorduk. Bu paylaşımın ve verdiği cevabın sebeplerini de değerlendirdik. Kendisinin de pişman olduğu durumlar var. Paylaşımlarının yönetimi hedef almadığını ve hatalı olduğu yönler olduğunu ifade etti. Biz kendisini yeniden takıma aldık" dedi.

Eto’o’nun önemli bir oyuncu olduğunu, ırkçılıkla ilgili ithamların çok ağır ve dikkat edilmesi gereken konular olduğuna işaret eden Başkan Öztürk, "Sadece bu oyuncu için değil dünya üzerindeki oyuncular için çok önemli konular. Biz oyuncumuzun daha dikkatli davranacağını ve takıma katkı vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...