Ölümcül Arda!

Düzenleyen:
Ölümcül Arda!

SPOR Haberleri

Arda Turan, bu sezon Barcelona’da adeta destan yazıyor.

Katalan kulübünde geçen sezon 6 ay boyunca forma giyemeyen yıldız oyuncu bu sezon deyim yerindeyse ‘döktürüyor!’ Son olarak Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi’nde M’gladbach karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta harika bir golle takımını ayağa kaldıran ve 2-1’lik galibiyette büyük pay sahibi olan Arda, bu sezonki 9. maçında 5 gol ve 4 asiste ulaştı. İspanyol basını da bu göz kamaştıran grafik sonrası bir kere daha manşetlerini Arda’ya ayırdı. El Mundo Deportivo, “Ölümcül Arda” başlığını atarken, “Arda bu sezon bulutların üzerinde. Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım” ifadelerini kullandı. 
Takım için çalışıyorum
Sport gazetesi, “Arda büyülemeye devam ediyor, Marca da “Arda, meşaleyi tekrardan ateşledi” dedi. As gazetesi de “Barcelona’nın oyunu Arda’nın girişiyle mükemmelleşti. Çok formda olan futbolcu, Barcelona’nın eksik olan azı dişlerini gösterdi.” yorumunda bulundu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Arda ise “Takım için çalışıyorum ve sadece futbola konsantre oluyorum. Ekibime katkı vermeye devam etmek zorundayım. Hocam bana gole gitmemi, daha hücum oynamamı ve ileride baskı yapmamı söyledi. Ben de öyle yaptım. Bana gösterdiği güvenden dolayı Luis Enrique’ye teşekkür etmek isterim” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...