Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manu'yu da yeneriz

Düzenleyen:
Manu'yu da yeneriz

SPOR Haberleri

“Daha çok gol atmalıyız” diyen Hollandalı yıldızı rakip oyuncular tekmelerle durdurmaya çalıştı

F.Bahçe’ye geldiği günden beri büyük hareketlilik getiren Jeremain Lens dün de Feyenoord’un başına bela oldu. Rakibin sol savunmasını ve tandemini hallaç pamuğu gibi atan futbolcu önemli fırsatlar üretirken son vuruş sıkıntısı yaşadı. Buna rağmen Lens bir kere daha tribünlerin gönlünü fethetmeyi bildi. Maç sonrası, “Fenerbahçe harika bir takım. Bu galibiyetle Avrupa’nın büyük ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik” diyen Lens, “Manchester United’ı neden yenmeyelim? Herkesi yenebiliriz, yeter ki %100’ümüzü verelim ve kazanmaya odaklanalım. Tek eksik gol atamıyoruz, yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirip, daha çok gol atmalıyız” tespitinde bulundu. 
Tozlukları parçalandı
Lens’i durdurmakta zorlanan Feyenoord’lu futbolcular zaman zaman futbolun dışına çıkarak kick-box’a yöneldi. Lens’in yediği tekmelerden dolayı tozlukları parçalandı. 

Emenike coştu bir kere

Emenike mesai yapmaya devam ediyor. Dün de Feyenoord’u yıkan Nijeryalı yıldız bu sezon toplamda 6 gole ulaştı. Ligde 2 gol 2 asisti bulunan Emenike Avrupa’da da 4 gole yükseldi. Maç içinde rakip savunmacı Heijden’in faulüne maruz kalan futbolcu çok sinirlendi. Rakibinin üzerine yürüyen Emenike güçlükle sakinleştirilirken maç sonrası, “Bana dirsek attı. Kırmızı kart görmeliydi” derken, “Hem kendi performansım hem de takım için Allah’a şükür ediyorum. Ama halen istediğimiz seviyede değiliz. Osmanlı’yı geçelim ManU’yu o zaman düşünürüz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...