Gençlerbirliği 3 puan peşinde

Düzenleyen:
Gençlerbirliği 3 puan peşinde

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele, saat 20:00'de başlayacak.

2016 - 2017 sezonunun heyecanı tüm hızıyla sürüyor... Spor Toto Süper Lig mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.  Fırat Aydınus'un düdük çalacağı Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçı, bugün saat 20:00'de Lig Tv ekranlarından naklen yayınlanacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE PAS ÇALIŞMASI

6.hafta mücadelesinde deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Ankara temsilcisi, çalışmalarını tamamladı. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı siyahlı futbolcular, daha sonra gruplar halinde pas koordinasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde top kapma oynayan futbolcular, antrenmanı dar alanda çift kale maç ile noktaladı. Tedavileri süren Siarhei Palitsevich, takımdan ayrı olarak fizyoterapist gözetiminde çalışmalarını sürdürürken, Ferhat Görgülü de havuzda antrenman yaptı. 
 
AKHİSARSPOR'DA GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Akhisar Belediyespor'un saat 11:00'de gerçekleştirdiği antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı. Akhisarspor ve Gençlerbirliği arasında, bugün Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunun 6. hafta maçının biletleri 29 Eylül Perşembe günü satışa çıktı.

Bilet fiyatları ise şöyle:
 
Misafir Takım: 10 TL
Akigo Maraton: 11 TL
Kapalı: 15 TL
VİP Kapalı: 20 TL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...