17 milyon euro istediler!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
17 milyon euro istediler!

SPOR Haberleri  / Sabah

İngiliz ekibi, Hollandalıyı kiralarken satın alma opsiyonu için ‘15 milyon Euro garanti para’ istedi ama F.Bahçe, FFP kriterleri nedeniyle garanti veremedi. Lens’in performansı Sunderland’in de iştahını kabarttı

Fenerbahçe'de Feyenoord maçına damga vuran Jeremain Lens, 4 maçta ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgilisi oldu. Hollandalı yıldız, rakibin sert faullerine rağmen durdurulamadı. Golden önce topu kapıp atağı başlatan Lens, 90 dakika içerisinde 3 gollük pas çıkardı ancak arkadaşları bunları değerlendiremedi. Şimdi en çok merak edilen konu, Lens'in Fenerbahçe'deki geleceği... Lens, "Parayı seçseydim Fenerbahçe'ye gelmezdim" açıklamasıyla tercihini ilk günden bu yana belli ediyor. Ailesini İstanbul'a getiren yıldız futbolcunun Türkiye'de kalıcı olmak için de büyük bir çaba sarf ettiği ifade ediliyor. Hatta oyuncu, bonservisinin alınması konusunda yönetime de baskı yapıyor.

HOCA İSTEMEDİ BELKİ YENİ GELECEK OYNATIR
Lens'i Fenerbahçe'ye kiralayan ve Premier Lig'de tam bir hayal kırıklığı yaşayan Sunderland, Hollandalı konusunda beklemede. Ağustos sonunda oyuncunun Fenerbahçe'ye kiralanmasına sıcak bakan kulüp, satın alma opsiyonu için sarı-lacivertlilerden 15 milyon Euro garanti istedi. Ancak FFP kuralları gereği bu garanti verilemedi. Fenerbahçe'nin garanti verilmeden satın alma opsiyonu koydurma talebini ise İngilizler reddetti. Sunderland yönetiminin menajeri David Moyes'in kulüpteki geleceğinin belirsizliğini koruması nedeniyle Lens'e opsiyon koydurmak istemediği öğrenildi. İngilizlerin, "Bu oyuncuyu almak için Dinamo Kiev'e 17 milyon Euro verdik ama şimdiki hoca istemedi. Belki bir sonraki oynatır. Bu yüzden bırakmayız" dedikleri bildirildi.

AVRUPA LİGİ'NDE HAFTANIN FUTBOLCUSU
Lens, Feyenoord maçındaki performansıyla UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci haftanın oyuncusu seçildi. Golden önce Kuyt'tan çaldığı topu, asisti yapan Ozan'la buluşturan Hollandalı yıldız, 78. dakikada ise müthiş bir performansa imza atmıştı. Lens, 70 metre deparla Feyenoord ceza sahasına girmiş, son vuruşta başarısız olmasına rağmen azmiyle taraftardan alkış almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...