Trabzonspor geçmişe sünger çekmek istiyor

Düzenleyen:
Trabzonspor geçmişe sünger çekmek istiyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer son 5 dış saha maçında yenildi ve bunların 4’ünde gol bile atamadı. Fırtına geçmişe sünger çekmek, yarınlara ümit vermek istiyor

Karadeniz’de “Fırtınalı” bir gün var bugün… Karabük sahasında Trabzonspor’u konuk ediyor… Karabük’ün ligde Trabzonspor’a karşı  evindeki son 4 maçta yenilgisi bulunmuyor… Bordo-mavililer açısından ise maç deplasman derdine ve hasretine son verme mücadelesi olarak görülüyor. Çünkü bordo-mavililerin son 5 maçtır dışarıda 3 puanı yok. Ve bu 5 maçlık kötü periyodun 4’ünde rakip kaleye gol bile atılamamış… Son galibiyet 2 Nisan 2016’da Gaziantepspor’a karşı. Son deplasman golü ise 18 Nisan’da 3-1 kaybedilen Gençlerbirliği sınavında.

Onazi’ye şans

Geçen hafta Konyaspor karşısında son dakika golüyle kazanan Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor’un hedefi üst üste iki maç kazanmak. Teknik ekipten yönetime ve futbolculara kadar herkesin ortak düşüncesi kazanıp deplasman kabusunu bitirmek ve yarınlar adına umutlu bir yola çıkmak. Saha içine dönersek Yanal’ın Konya karşısındaki kazanan kadroyu fazla bozmak istemediğini söyleyebiliriz. Bir tek orta sahada Onazi’ye şans verebilir. Uğur Demirok ve Güray Vural’ın sakatlıkları sebebiyle kadroda olmadıklarını ve 7. haftadaki Akhisar mücadelesine yetiştirilmeye çalışıldıklarını belirtelim. 

Ekici sınırda

Trabzonspor’un Karabükspor ile oynayacağı maç öncesi bir isim kart sınırında bulunuyor. O da Mehmet Ekici… Başarılı orta saha bugün sarı kart görmesi halinde Akhisar Belediyespor mücadelesinde forma giyemeyecek. Bu sebeple Ersun Yanal’dan öğrencisine dikkatli olması konusunda uyarı var. 

Trabzonspor geçmişe sünger çekmek istiyor

 

"İşime bakarım"

Karabükspor ile 2 yıllık anlaşma yapan Mustapha Yatabare’nin sakatlığı geçti… Malili forvet görev verilmesi halinde elinden geleni yapacağını ifade ederek “Daha önce Trabzonspor’da oynadım. Şimdi Karabükspor’dayım. Yöneticiler beni çok istedi ve bana güveniyorlar. Trabzon’da güzel anılarım oldu ancak bizler profesyonel oyuncularız. Hocamızın verdiği görevi sahaya çıkar yaparız. Umarım kazanan taraf biz oluruz” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...