Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: İlk yarı uyur gezer gibiydik

Düzenleyen:
Güneş: İlk yarı uyur gezer gibiydik

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın tecrübeli Teknik Direktörü Güneş, ''İlk yarı uyur gezer gibiydik. Rakibi kontrol ederken de iyi değildik'' dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Oynadığımız maç biraz gergin oldu bizim için. İlk yarı ve ikinci yarı farklı bir oyun ürettik. İlk yarı kapanan Rizespor’a karşı gol pozisyonu üretemedik. İlk yarı uyur gezer gibiydik. Rakibi kontrol ederken de iyi değildik. İkinci yarı rakip sahada oynayarak pozisyonlar ürettik. Bu sefer goller kaçırdık. Golün oyunun sonunda gelmesi, iyi niyetli, arzulu, kazanma isteğinin öne çıktığı müsabakada karşılığı oldu. Berabere kalsak da ilk yarı olumsuz bir futbol olacaktı. Üç puan aldığımız için mutluyuz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...