Brahmer-Cleverly gecesi için geri sayım başladı!

Düzenleyen:
Brahmer-Cleverly gecesi için geri sayım başladı!

SPOR Haberleri

WBA hafif sıklet dünya şampiyonluk kemerini elinde bulunduran Alman boksör Brahmer ile eski dünya şampiyonlarından Clevery ringe çıkacak...

37 yaşındaki Brahmer, uzun yıllardır hafif ağır sıkletin en önemli boksöylerinden biri. Aynı zamanda eski bir avrupa şampiyonu olun Brahmer 2008 yılından beri çıktığı biç bir maçı kaybetmedi. 17 maçtır üst üste kazanan Brahmer, bu maçın da favorisi olarak gösteriliyor. Brahmer'in bu maçı kazanması halinde rotayı Kovalev-Ward maçının galibine çevireceği açıklandı.

Nathan Cleverly ise bu sıkletin eski dünya şampiyonlarından. 32 profesyonel karşılaşmasında 29 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Cleverly, bugüne kadar sadece Rus şampiyon Sergey Kovalev'e navaktla kaybetti. Cleverly bunun dışında Tony Bellew ve Andrzej Fonfara gibi isimlere karşı puanla yenilse de bu karşılaşmalardaki performanslarıyla beğeni topladı.

Brahmer-Cleverly gecesi için geri sayım başladı!

Raunt başına atılan yumruk sayısında bu sıkletin en iyi boksörlerinden olan Cleverly, maçlara hızlı başlaması ve ilk rauntlarda rakiplerini sürklase etmesiyle biliniyor. Öte yandan maçların sonlarına doğru kondisyon sorunu yaşayan Cleverly'nin puanla kaybettiği maçlarda bu durum net bir şekilde öne çıkıyor. Bu maça çok iyi hazırlandığını ifade eden Cleverly, hiç bir kondisyon sorunu yaşamayacağını ve kemeri Brahmer'den alarak tekrar dünya şampiyonu olacağını iddia ediyor...

Gecenin bir diğer önemli maçı ise Almanların süper orta sıkletteki yıldızlarından nakavt makinası Vincent Feigenbutz ile Arjantinli Ruben Andino karşılaşacak. 5 Kasım'daki Giovanni De Carolis-Tyron Zeuge maçının galibine karşı dünya şampiyonluğu için bir kez daha şansını denemek isteyen Feigenbutz, bu maçı nakavtla kazanarak boy gösterisi yapmayı amaçlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...