Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink: Daha bir şey kazanamadık

Düzenleyen:
Riekerink: Daha bir şey kazanamadık

SPOR Haberleri

Başarılı çalıştırıcı, “Şu anda ortada başarılmış bir şey yok. Önemli olan sezona iyi başlamak değil, sezonu iyi şekilde bitirmektir. Bu da şampiyon olmaktır” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Süper Lig’de yarın oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Hollandalı, “Çok zor bir maç bizi bekliyor. Geçen süreçten, takımın performansından memnun olduğumu söyleyebilirim. Üst seviyede bir iş yaptığımız için yetinemiyoruz. Her zaman daha iyiyi hedefliyoruz. Bugün de oyuncularımla konuştuk. Zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz” ifadelerini kullandı. G.Saray’ın basit goller yediğini belirten Riekerink, “Yediğimiz gollerin 4’ü duran toptan geldi. En çok çalıştığımız ve üzerinde durduğumuz bir konu. Bugün de duran toplara çalıştık. Duran toplardan gol yedik diye stoper veya savunma hattını değiştirmek, kazanan takımı bozmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bunu yaparsak takımdaki isimlere güven vermemiş oluruz. Serdar ise sakatlıktan döndü, oynamak için hazır mı tartışılır” ifadelerini kullandı. 
Ön planda olmayı sevmem
Geçen yıl zor bir dönemde takımı devraldığı ifaden Jan Olde Riekerink,  “Önemli bir iş çıkardık. Kazanılan Türkiye Kupası camiamız için önemliydi. Bu sene için de güzel bir takım kuruldu. Bunu tek başıma yapmadım. Yardımcılarım Orhan Atik ve Ayhan Akman bana büyük destekte bulundular. Ekibimin, futbolcularımın desteğini hiç unutmayacağım. Şu anda ortada başarılmış bir şey yok. Önemli olan sezona iyi başlamak değil, sezonu iyi şekilde bitirmektir. Bu da şampiyon olmaktır” diye konuştu. Taraftarın kendisine olan ilgisinden mutluluk duyduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Bana gösterilen alakayı anlıyorum. Bu gösterilen sevgi sadece bana değil takımın da gösterdiği performansa... Çok ön planda olmayı sevmiyorum. Çünkü bireysel spor yapmıyoruz” dedi.

Riekerink’ten inciler

∂ Milli takım dönüşleri zihinsel ve fizik olarak kolay olmuyor.
∂ Cavanda’dan beklentilerim çok yüksek.
∂ Sabri’den çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
∂ Wesley Sneijder’in Ankara’da olmayışı bizi farklı çözümlere itecek. 
∂ Kafamızda farklı düşünceler var. Bir forvet de iki forvet de olabilir. Bir buçuk forvet de olabilir. Orta saha oyuncusu ileri de çıkabilir. 
∂ Benim Galatasaray teknik adamı olarak rakip hocalar için Fenerbahçe’nin teknik direktörü için eleştiride bulunmam doğru olmaz.
∂ Nigel De Jong üç gündür takımla antrenmanlara çıkıyor. Gençlerbirliği’ne karşı ilk 18’de olma ihtimali var. 
∂ Poldi’yi Antalya maçında risk alarak oyuna soktuk. 
∂ Lukas’ı dinledim fit olduğunu söyledi. Hazır olmadan oynatamazdım. Onu kaybetme riskini göze alamam.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...