Dev maraton şehitler için

Düzenleyen:
Dev maraton şehitler için

SPOR Haberleri

13 Kasım Pazar günü koşulacak Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nun tanıtım toplantısı Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.

İstanbul Maratonu’nun Türkiye’nin en büyük organizasyonu olduğunu söyleyen Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, “‘Kadına şiddete hayır’ sloganıyla geçen sene düzenlenmişti. 15 Temmuz’da bütün dünyaya ülkemizin bölünemeyeceğini ilan ettik. Bize bıraktığı derin izler var. Bundan dolayı 13 Kasım’daki organizasyon ‘15 Temmuz şehitlerimizi anıyoruz’ sloganıyla koşulacak. İstanbul Maratonu’nun halk koşu var, 8 km koşuluyor. Onu da ‘Kahramanlar koşusu’ adıyla düzenleyeceğiz” dedi. 
IAAF yöneticileri geliyor
Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar “Bu yıl maratonu izlemek için Akdeniz Atletizm Federasyonları Başkanları ve IAAF yöneticileri de gelecekler” bilgisini verirken, Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, “6. kez Vodafone adıyla düzenlenecek. 4 tane maratona, 3 tane de yarı maratona sponsor olduk. Bu 8. olacak. İBB ile Spor A.Ş ile birlikte maratonun yükselmesini gayret ettik. 2011 senesinde 8 bin çipli sporcu vardı. Bu sayı her sene arttı. Bunun parçasını olmaktan çok mutluyuz. Maratona iletişim gücümüzü kullanıyoruz. Yurt dışında tanıtım yapıyoruz. Geçen sene 120 ülkeden katılım oldu” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...