Rvp: Yeniden doğacağım

Düzenleyen:
Rvp: Yeniden  doğacağım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’ye geldiğinden beri bekleneni veremeyen Robin van Persie patlama yapmaya hazırlanıyor.

Pereira döneminde hocasıyla kavgaları ve sakatlıklarıyla gündem olan Hollandalı yıldız, Dirk Advocaat’la birlikte küllerinden doğmaya hazırlanıyor. Vatandaşı olan tecrübeli hocanın dürüst ve sıcak yaklaşımıyla motive olan RvP, idmanlardaki hırsıyla dikkat çekerken attığı gollerle de alkış alıyor. Milli arada yoğun bir mesai yaparak kondisyon seviyesini 60 dakikaya çıkaran Hollandalı, “Dönüşüm muhteşem olacak” sözleriyle iddiasını ortaya koyuyor.
Sakatlıklar beni etkiledi
Kariyeri açısından zor bir dönemden geçtiğini belirten Robin van Persie, “Üst üste gelen sakatlıklar beni hem fiziksel hem de zihinsel açıdan çok zorladı. Ancak ben bir savaşçıyım” dedi. “Futbol hayatım boyunca teslim olan çok kişi tanıdım” ifadesini kullanan RvP, “Ben onlardan değilim. Asla pes etmem. Beklentileri de biliyorum, eksiklerimi de. Gereken çalışmaları yaptım ve toparlandım. Şimdi sıra sahaya çıkıp bunu göstermeye geldi. Küllerimden doğacağım. Benim için bitti yorumları yapanları gollerimle susturacağım” iddiasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...