Demirören: Burak 467 bin lira prim aldı

Düzenleyen:
Demirören: Burak 467 bin lira prim aldı

SPOR Haberleri

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalar yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Burak Yılmaz 467 bin Lira prim aldı" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Spor kanalında milli takımdaki krizi ve gündemdeki konuları değerlendirmek için programa katıldı.

"476 BİN LİRA PRİM ALDI"

Prim konusunda bir konuya açıklık getiren Demirören, "Burak Yılmaz 467 bin Lira prim aldı. Oynadığı maçların primini aldı, son iki maçın primini almadı çünkü oynamadı. Dekontları da bizde var ama bunları konuşmayız çünkü yanlış yerlere gider." diyerek tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Milli takımda prim tartışması yaptıklarıyla ilgili iddiaların kendisini rahatsız ettiğini belirten Burak, "Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Asla prim almadım ama bir kere bile lafını etmedim. Arda da etmemiştir. Arda, benim hakkımı da savunmamıştır. Arda'nın savunduğu şey başkadır. Bunu yeri geldiği zaman en ince ayrıntısına kadar söyleyeceğim ama şu an zamanı değil. Bunun böyle olmadığını zaten herkes biliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...