Kasımpaşa 0-0 Gaziantepspor

Düzenleyen:
Kasımpaşa 0-0 Gaziantepspor

SPOR Haberleri

Kasımpaşa 0-0 Gaziantepspor geniş özet. Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Gaziantepspor, Recep Tayyip Erdoğan stadında oynadıkları karşılaşmadan golsüz berabere ayrıldı.

Kasımpaşa 0-0 Gaziantepspor geniş özet. Spor Toto Süper Lig'in köklü ekiplerinden Kasımpaşa, İsmail Kartal'ın yönettiği Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmadı

İki takımın ilk 11'leri: 

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Otigba, Titi, Veigneau, Castro, Abdullah, Tunay, Veysel, Adem, Batuhan

Gaziantepspor: İtandje, Rajtoral, Elyasa, Barış, Van Hintum, Abdulkadir, M. Ildız, Angan, Putsila, Larsson, Ghilas

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: Serkan Tokat
SAAT: 14.00 
YAYIN: Lig TV
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

KASIMPAŞA 0 - 0 GAZİANTEPSPOR [GENİŞ ÖZET]

90'
Serkan Tokat maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Bu sonuç ile Kasımpaşa, Gaziantepspor karşılaşması golsüz beraberlikle sonuçlanıyor. Kasımpaşa 5 puana yükselirken, Gaziantepspor 8 puana yükseliyor.
90'
(Kasımpaşa)
Defanstan atılan uzun pasa hareketlenen Batuhan Altıntaş ortasaha yayı içinde ofsaytta kalıyor.
90'
(G.Antepspor)
Hızlı gelişen Gaziantepspor atağında sağ kanatta topla buluşan Davy Angan ceza sahası içindeki takım arkadaşı İlhan Parlak'a pasını gönderiyor. Ceza sahası içinde topla buluşan İlhan Parlak bekletmeden şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
90'
Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
90'
(G.Antepspor)
Frantisek Rajtoral, hakeme itiraz ediyor ve temas ediyor. Bu hareketi sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
90'
(Kasımpaşa)
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Olivier Veigneau ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu pozisyon faul gerekçesiyle duruyor.
89'
(G.Antepspor)
Charles Itandje, zaman geçirdiği gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırılıyor.
88'
(Kasımpaşa)
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Olivier Veigneau ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen gerisinde topa hareketlenen Herolind Shala kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
88'
(Kasımpaşa)
Sağ kanatta topla buluşan Andre Castro ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen üzerinde Batuhan Altıntaş kafa vuruşunu yapıyor ancak Charles Itandje yatıyor ve bu topu kornere tokatlıyor.
87'
(Kasımpaşa)
Sağ kanatta topla buluşan Andre Castro ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu uzaklaştırıyor.
83'
(G.Antepspor)
Gaziantepspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, sakatlanan Alpay Koçaklı çıkıyor ve yerini İlhan Parlak'a bırakıyor.
81'
(Kasımpaşa)
Kasımpaşa'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Tunay Torun çıkıyor ve yerini Samuel Eduok'a bırakıyor.
81'
(Kasımpaşa)
Sağ kanatta topla buluşan Strahil Popov ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgeden topa hareketlenen Herolind Shala vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleyi bulmuyor ve dışarı çıkıyor.
79'
(Kasımpaşa)
Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak topa hareketlenen Kenneth Otigba ofsaytta kalıyor.
76'
(Kasımpaşa)
Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Herolind Shala uzaklardan bir şut çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
75'
(G.Antepspor)
Sol kanatta topla buluşan Nabil Ghilas ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu top Ramazan Köse'nin kontrolünde kalıyor.
71'
(Kasımpaşa)
Kasımpaşa'da ikinci oyuncu değişikliği, Veysel Sarı çıkıyor ve yerini David Pavelka'ya bırakıyor.
71'
(Kasımpaşa)
Kasımpaşa'da ilk oyuncu değişikliği, Abdullah Durak çıkıyor ve yerini Herolind Shala'ya bırakıyor.
70'
(Kasımpaşa)
Sağ kanatta topla birlikte ceza sahası içine giren Tunay Torun pasını penaltı noktasına yakın bölgedeki Adem Büyük'e gönderiyor. Adem Büyük bekletmeden şutunu çekiyor ancak Frantisek Rajtoral'dan seken top Charles Itandje'ın ellerinde kalıyor.
67'
(G.Antepspor)
Gaziantepspor'da ikinci oyuncu değişikliği, Davy Angan çıkıyor ve yerini Alpay Koçaklı'ya bırakıyor.
67'
(Kasımpaşa)
Veysel Sarı, Elyasa Süme'ye yaptığı faul sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
64'
(Kasımpaşa)
Ceza sahası yayı önünde kısa pasla topla buluşan Batuhan Altıntaş yerden sert bir vuruş yapıyor. Charles Itandje son anda yatıyor ve bu topu kontrol ediyor.
61'
(Kasımpaşa)
Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde topa hareketlenen Adem Büyük vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Charles Itandje'da kalıyor.
58'
(G.Antepspor)
Charles Itandje'ın kullandığı serbest vuruş sonrasında topa hareketlenen Davy Angan sol kanatta ofsaytta kalıyor.
57'
(Kasımpaşa)
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde topa hareketlenen Kenneth Otigba kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Charles Itandje'da kalıyor.
55'
(G.Antepspor)
Abdülkadir Kayalı, Andre Castro'ya yerden yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartı görüyor ve oyundan atılıyor.
54'
(G.Antepspor)
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
51'
(Kasımpaşa)
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Adem Büyük topa kafa vuruşunu yapıyor ancak top yandan dışarı çıkıyor.
50'
(G.Antepspor)
Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Abdülkadir Kayalı sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Ramazan Köse'nin kontrolünde kalıyor.
49'
(Kasımpaşa)
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak arka direkte Charles Itandje bu topu kontrol ediyor.
48'
(G.Antepspor)
Abdülkadir Kayalı, Andre Castro'ya yaptığı faul sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
47'
(G.Antepspor)
Sol kanattan aldığı kısa pasla topla buluşan Nabil Ghilas sağ ayağı ile ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
46'
(G.Antepspor)
Gaziantepspor'da ilk oyuncu değişikliği, Anton Putsila çıkıyor ve yerini Mohammed Fatau'ya bırakıyor.
46'
Hakem Serkan Tokat ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya başlayan taraf ev sahibi Kasımpaşa oluyor.
45'
Hakem Serkan Tokat ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı bitiminde takımlardan herhangi bir gol sesi çıkmıyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
45'
(Kasımpaşa)
Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Charles Itandje'ın ellerinde kalıyor.
45'
(G.Antepspor)
Frantisek Rajtoral, Veysel Sarı'ya yaptığı müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
44'
(Kasımpaşa)
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte savunma topa müdahalesini yapıyor ve uzaklaştırıyor.
40'
(Kasımpaşa)
Sol kanattan Andre Castro'nun attığı uzun pasa hareketlenen Batuhan Altıntaş ofsaytta kalıyor.
39'
(G.Antepspor)
Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Davy Angan sağ ayağı ile sert bir şut çekiyor ancak bu top Cristian Titi'den geri dönüyor.
37'
(Kasımpaşa)
Sol kanatta ceza sahası dışında topa hareketlenen Adem Büyük topu elle kontrol ediyor.
34'
(Kasımpaşa)
Sağ kanatta topla buluşan Strahil Popov ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden sert bir top gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
32'
(G.Antepspor)
Atılan kısa pasla topla buluşan Daniel Larsson ceza sahası yayı önünden kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
28'
Maçın bu dakikalarında her iki takımda karşılıklı top kayıplar yaşanıyor.
24'
(Kasımpaşa)
Sol kanatta topla buluşan Cristian Titi korner çizgisine yakın bölgeden ortasını yapıyor ancak bu topu savunma altıpasın hemen önünde savunma uzaklaştırıyor.
22'
(G.Antepspor)
Sol kanatta topla buluşan Davy Angan ceza sahası içine topla ilerleyip altıpas içine ortasını göndermek istiyor ancak bu top kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.
22'
(Kasımpaşa)
Adem Büyük, yaptığı itirazlar sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
19'
(G.Antepspor)
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Muhammed Ildiz ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları kafa ile topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
19'
(Kasımpaşa)
Orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak kademedeki defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
18'
(G.Antepspor)
Muhammed Ildiz, Olivier Veigneau'ya yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
16'
(Kasımpaşa)
Sağ kanattan gelişen atakta Strahil Popov kısa pası ile topu Veysel Sarı ile buluşturuyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Veysel Sarı şutunu kaleye gönderiyor ancak bu top kaleci Charles Itandje'ın ellerinde kalıyor.
15'
(Kasımpaşa)
Orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor. Topa hareketlenen Adem Büyük kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top taç çizgisine doğru gidiyor.
12'
(Kasımpaşa)
Orta alandan aldığı kısa pasla topla buluşan Andre Castro kaleyi cepheden gören noktadan sert bir şut çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.
10'
(Kasımpaşa)
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak topa yükselen Adem Büyük, Barış Yardımcı'ya faul yapıyor ve oyun duruyor.
8'
(G.Antepspor)
Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Nabil Ghilas ceza sahası içinde ortasını yapıyor ancak kademedeki defans oyuncuları topu uzaklaştırıyor.
5'
(G.Antepspor)
Sol kanatta aldığı kısa pasla topla buluşan Muhammed Ildiz sağ ayağı ile sol çaprazdan sert bir şut çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.
4'
Maçın ilk dakikaları karşılıklı faullerle geçiyor.
1'
Hakem Serkan Tokat maçı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça konuk ekip Gaziantepspor başlıyor.
-
Her iki takımın oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.
-
İki takım arasında oynanan toplam 14 karşılaşmada Kasımpaşa 6 galibiyet alırken, Gaziantepspor ise 6 galibiyet aldı. Aralarındaki 2 maçta ise eşitlik bozulamadı. Kasımpaşa'nın attığı 22 gole Gaziantepspor 13 gol ile yanıt verdi.
-
Gaziantepspor'da ise sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
-
Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan; Loret Sadiku, Bengali Koita, Franck Etoundi ve Ferhat Kiraz bu maçta forma giyemiyor.
-
Kasımpaşa ligde topladığı 4 puanla 17. sırada yer alırken, Gaziantepspor ise topladığı 7 puanla ligin 10. sırasında yer almakta.
-
Recep Tayyip Erdoğan stadında saat 14:00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Serkan Tokat yönetecek.
-
Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun 7. haftasında 

KASIMPAŞA GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi evinde Gaziantepspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa-Gaziantepspor maçı bugün 14.00'da başladı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadele, Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Bu mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Serkan Çimen üstlenecek.

GAZİANTEP'TE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ayak tenisi oynanan antrenmanda, taktik ve şut çalışmaları yapıldı. Kırmızı-siyahlılar, bu sabah gerçekleştirilecek idmanla çalışmalarını tamamlayıp İstanbul'a gidecek.

MAÇ ÖNCESİ BAZI İSTATİSTİKLER
*Kasımpaşa ve Gaziantepspor Süper Lig'de 14 kez karşılaştı, taraflar altışar kez galip geldi (3B).

*Kasımpaşa'nın Gaziantepspor'u evinde ağırladığı yedi lig maçının hiçbiri berabere sonuçlanmadı (Kasımpaşa dört, Gaziantepspor üç galibiyet).

*Kasımpaşa evinde oynadığı son yedi lig maçında aynı sonucu arka arkaya iki maçta alamadı (3G 2B 2M). Kasımpaşa son iç saha maçında Kayserispor'u 3-1 yendi.

*Gaziantepspor Süper Lig'deki son 10 deplasmanında maç kazanamadı (4B 6M). Gaziantepspor'un Süper Lig'deki son deplasman galibiyeti 16 Ocak 2016'da Kasımpaşa karşısındaydı (2-1).

*Gaziantepspor bu sezon ligde attığı gollerin tamamını açık oyundan buldu (5); 0'lük bu oran, ligin en iyi oranı. 

*Kasımpaşa'nın ise bu sezon kalesinde gördüğü 13 golün 11'i açık oyundan geldi (%85).

*Gaziantepspor bu sezon ligde en az faul yapılan takım (74). Kasımpaşa ise bu sezon ligin en çok faul yapan üçüncü takımı (119).

*Adem Büyük bu sezon Süper Lig'de en çok şut çeken futbolcu (22).

*David Pavelka bu sezon Süper Lig'de Trabzonsporlu Hyun-Jun Suk'un ardından (21), en çok faul yapan futbolcu (20).

*Evans Kangwa ve Adem Büyük Süper Lig'in 5. haftasında rakip kaleye en fazla şut çeken oyuncular oldular (6).

*Adem Büyük, Gaziantepspor'a karşı oynadığı yedi Süper Lig maçında üç gol attı. Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor'dan sonra (4) Adem'in Süper Lig'de en çok gol attığı ikinci takım.

Kasımpaşa'nın konuğu Gaziantepspor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Gaziantepspor ile İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde ligin 6. haftasında sahasında Kayserispor'u 3-1'lik skorla yenerek ilk galibiyetini alan lacivert-beyazlılar, topladığı 4 puanla 17. sırada bulunuyor. Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinin ardından 6. haftada Bursaspor'u sahasında 3-2'lik skorla mağlup eden İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor ise elde ettiği 7 puanla 10. sırada yer alıyor. Kasımpaşa ile Gaziantepspor arasında yarın saat 14.00'te Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, hakem Serkan Tokat yönetecek. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon iki takım arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Gaziantepspor 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Kasımpaşa 0-0 Gaziantepspor

Gaziantepspor'a deplasman yaramıyor

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Gaziantepspor, bu sezon henüz dış saha galibiyeti elde edemedi. Kırmızı-siyahlı ekip, ligin ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu. Ardından Adanaspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantepspor, son deplasman maçında ise Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Gaziantep temsilcisi, oynadığı 3 deplasman maçından 1 puan çıkartırken sadece 1 gol kaydedebildi. Kasımpaşa ise ligde topladığı 4 puanın tamamını iç sahada aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...