Mario Gomez'in menajeri Aziz Yıldırım'a takıldı

Düzenleyen:
Mario Gomez'in menajeri Aziz Yıldırım'a takıldı

SPOR Haberleri

Mario Gomez'in menajerinin Beşiktaş'tan fazla para koparmak için yaptığı oyunlarına Aziz Yıldırım engel oldu.

Sezon başında herkesi şok eden bir kararla Beşiktaş'tan ayrılan ve Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez'in ismi bir süredir Fenerbahçe ile anılıyor. Özellikle Alman basınında çıkan iddialar büyük ses getirmiş durumda.

MENAJERİ ORMAN GERİ ÇEVİRDİ
Alınan bilgilere göre Alman forvet Mario Gomez'in menajeri Uli Ferber, geçtiğimiz sezonun sona ermesinin ardından Beşiktaş yönetimiyle masaya oturdu. Mario Gomez için yeni sözleşme garantisi veren Uli Ferber, buna karşılık çok yüksek bir komisyon talep etti. Fakat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hiç düşünmeden ünlü menajeri geri çevirdi.

Uli Ferber de bunun üzerine Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılmasına öncülük etti. Ardından da Wolfsburg ile temasa geçerek transferi bitirdi.

YÜKSEK KAZANÇ AZİZ YILDIRIM ENGELİNE TAKILDI
Fakat Mario Gomez, Wolfsburg'da aradığını bulamayınca Uli Ferber de yeni planını devreye soktu.

Alman basınına Fenerbahçe iddialarını fısıldayarak haberlerin Türkiye'ye ulaşmasını sağladı. Mario Gomez'in Fenerbahçe'ye transferini gerçekleştirerek yüksek bir kazanç elde etme planları yapan Uli Ferber bu kez de Aziz Yıldırım engeline takıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mario Gomez'in transferiyle kesinlikle ilgilenmediklerini net bir şekilde açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...