RvP'den 154 gün sonra bir ilk

Düzenleyen:
RvP'den 154 gün sonra bir ilk

SPOR Haberleri

Süper Lig'de en son geçen sezon 33. haftada Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de görev alan Hollandalı golcü Robin van Persie'nin 154 günlük hasreti son bulacak.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı, uzun bir aradan sonra sahaya çıkmak için tam olarak hazır. Sakatlığını atlatan, milli aradaki idmanlarla kondisyon açığını da kapatan Van Persie, yarın saat 16.00'daki Aytemiz Alanyaspor mücadelesine ilk 11'de çıkmaya hazırlanıyor. RvP, bu sezon sadece Grasshoppers ile deplasmanda oynanan karşılaşmada 11'de görev yapmıştı. Ligde ise hep sonradan oyuna dahil oldu. 33 yaşındaki forvet, Süper Lig'de en son geçtiğimiz sezonun 33. haftasında oynanan Gençlerbirliği mücadelesinde sahaya 11'de çıkmış, 90 dakika görev alıp, 2 gol kaydetmişti.

DAHA ÇOK KATKI VERİYOR

Van Persie, geçtiğimiz sezon Vitor Pereira ile ilk 11'de şans bulamadığı ve 90 dakika sahada kalmadığı için birçok kez tartışmıştı. Hollandalı yıldız, 11'de düzenli olarak görev yapmadığı için bekleneni veremediğini öne sürmüştü. İstatistikler de RvP'yi bu konuda destekliyor. 33 yaşındaki oyuncu, ligde ilk 11'de başladığı 20 karşılaşmada 11 gol atıp, 3 asist yaparak başarılı bir grafik çizdi. Advocaat yönetiminde, kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Hollandalı yıldız, Aytemiz Alanya maçını iple çekiyor.

"TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR"

Tecrübeli golcü, önceki günkü antrenmanın ardından Twitter'dan yazdığı mesajda, "Bir başka harika idman. Pazar günkü maçı bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Van Persie, taraftara da seslenerek, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Umarım tribünleri doldururlar ve bize destek olurlar. Onlara çok ihtiyacımız var" mesajını gönderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...