Kartal uçuyor

Düzenleyen:
Kartal uçuyor

SPOR Haberleri

Lige TED Ankara Kolejliler karşısında aldığı farklı galibiyetle başlayan Beşiktaş Sompo Japan, ikinci hafta karşılaşmasında da Muratbey Uşak’ı da 87-65’le geçti ve ikide iki yaptı.

Geçtiğimiz hafta sahasında THY Euroleague finalisti Fenerbahçe’yi mağlup ederek lige flaş bir galibiyetle başlayan Muratbey Uşak karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlı takım, ilk çeyreği 24-10 önde geçerken, devre de 48-32’lik Beşiktaş üstünlüğüyle geçildi. Son çeyreğe 68-49 önde giren ve son derece rahat bir oyun sergileyen ev sahibi ekipte Earl Clark 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Vladimir Stimac da 19 sayı, 15 ribauntla double double yaptı. Uşak’ta ise Darryl Monroe’un 19 sayı, 11 ribauntluk performansı yenilgiyi önlemeye yetmedi. Diğer sonuçlar: Trabzonspor-Yeşilgiresun: 85-89, Gaziantep-Pınar Karşıyaka: 73-75.

BASKETBOLDA BUGÜN
16.00 Best Balıkesir-B.Çekmece (Balıkesir Yeni Spor Salonu) 
16.00 TOFAŞ-Galatasaray (TOFAŞ Spor Salonu) 
17.00 Banvit-Darüşşafaka (Kara Ali Acar) 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...