Aslan’ın hazinesi, Bruma son 6 maçta 6 gole katkı yaptı

Düzenleyen:
Aslan’ın hazinesi, Bruma son 6 maçta 6 gole katkı yaptı

SPOR Haberleri

Nisan ayında Real Sociedad 7.5 milyon avroyu kasasından çıkarabilse Bruma, elden gitmişti. Cimbom Portekizliye şimdi değer biçmekte zorlanıyor

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Armindo Bruma, Gençlerbirliği karşısında da ağları havalandırmayı başardı. Bu sezon ilk golünü Akhisar deplasmanında atan genç futbolcu özellikle Vodafone Arena’daki golüyle, Beşiktaşlıları şoke ederken, bütün dünyaya kendini alkışlatmıştı. Ankara deplasmanını da boş geçmeyen Bruma, ligdeki 3. sayısına ulaştı. Ayrıca Akhisar, Kayseri ve Antalya maçlarında arkadaşlarına asist de yapan Bruma böyle son  hafta 6 gole doğrudan katkıda bulunmuş oldu.

Değerini 5’e katladı
Portekizli futbolcu için şu an 30-40 milyon avrolardan söz edilirken, Galatasaraylı yöneticiler de Bruma’ya değer biçmekte zorlanıyor... Maçın kilitlendiği anlarda G.Saray’a hayat veren, takımı ateşleyen Bruma’nın yüksek performansı akıllara başka bir ayrıntıyı getirdi. Geçen sezon Real Sociedad’da kiralık oynayan Bruma’nın satın alma opsiyonu 7.5 milyon avroydu. İspanyollar kasadaki paraya kıyabilseler Bruma şu an çok uzaklardaydı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...