Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman olaya el koydu: Siz inin, gençler binecek

Düzenleyen:
Fikret Orman olaya el koydu: Siz inin, gençler binecek

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Napoli uçağında U19 oyuncularına yer kalmayınca yöneticilerle görüştü, "Gerekirse biz gitmeyiz ama U19 takımı gidecek." dedi.

Beşiktaş Başkanı, A takım uçağında U19 takım oyuncularına yer kalmayınca, "Gerekirse yönetim kurulu olarak bizler gitmeyiz, ama U19 takımı A takımı ile aynı uçakta İtalya'ya gidecek" dedi. Bunun üzerine diğer birimlerin yöneticileri tarifeli uçağı bindi.

"GEREKİRSE BİZLER GİTMEYİZ"

Beşiktaş'ın Napoli seyahatine camia içinden büyük ilgi olunca genç takıma uçakta yer bulunamadı. Devreye Başkan Fikret Orman girdi. THY'nin Beşiktaş logosu koyup siyah beyaza kapladığı uçağa yöneticilerin yanı sıra kulübün diğer birimlerinden de bir çok kişi binmek istedi. Bu nedenle U19 takımına yer kalmadı. Bu duruma müdahale eden Orman, "Gerekirse yönetim kurulu olarak bizler gitmeyiz, ama U19 takımı A takımı ile aynı uçakta İtalya'ya gidecek" dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY DUYMAK İSTEMİYORUM"

Orman, "Beşiktaş'ın geleceği U19'larda. Bu nedenle hangi maç olursa olsun A takımı ile birlikte seyahat edecekler. Gerekirse bizler uçmayız onlar uçar. Böyle bir şey duymak istemiyorum" dedi. Başkanın bu çıkışından sonra BJK TV, malzemeciler, güvenlik görevlileri, denetleme kurulu üyeleri ve kulüp müdürleri tarifeli uçakla Napoli'ye gitti.

Genç takım da böylece A takımla birlikte uçtu...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...