Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Madrid'de 13 Polonyalı taraftar gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Madrid'de 13 Polonyalı taraftar gözaltına alındı

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid-Legia Varşova maçının öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarda 3'ü polis 8 kişinin yaralandığı, toplam 13 Polonyalı taraftarın da gözaltına alındığı açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda oynanan Real Madrid-Legia Varşova maçı için Madrid'e gelen Legia Varşovalı taraftarların dün akşamki maç öncesinde stat çevresinde, karşılaşma oynanırken tribünde ve maç sonunda olaylar çıkardığı belirtildi. İspanyol polisi tarafından yapılan açıklamada, 3'ü polis 5'i taraftar toplam 8 kişinin yaralandığı, 1 gün öncesinde sabaha karşı barda olay çıkaran 3 taraftar dahil olmak üzere toplam gözaltına alınan Polonyalı taraftar sayısının 13 olduğu bildirildi.

Kamu düzenini bozmak, polise karşı gelmek ve hırsızlıkla (sadece 3'ü) suçlanan taraftarların mahkemeye çıkarılacakları duyuruldu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...